En iyi Tarafı bungalov

Wiki Article

Müşteri iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede konut kiralamak midein prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek sayılan tüm hususları kabul etmiş sayılır.

Bununla müşterek kişisel verilerin gizliliğini sahabet etmek amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel marifet ve done güvenliği için çeşitli mahremiyet ilkeleri ve adımları benimsemiştir.

Sapanca, doğkakımıyla ilgi çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle şatır çağ geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her dönemi görüşme edilmeye uygundur. 

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle şatır sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğbirliı ve huzurunu gine yalnızca size ilişik olan bungalov evler ile yaşayabilirsiniz.

Siz bile konforlu bir bungalov tatili yapmak isterseniz Olympos Village'ı  tercih edebilirsiniz. Değer`s Tree Houses ise gene bungalov evler ile bakım veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize yakın olmayı tercih ediyorsanız Değer`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

İşlenen Kişisel Verileriniz mafevkda da cepheımızca tamlanan amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu şartlar dahilinde;

Sapanca hafta sonu tatili için yakın yerlerden gelen domestik ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından bir tanesi. devamı için tıklayın Doğbirliıyla meşhur olan bölgede en popüler mekanların başlangıcında ise göl kenarındaki lokanta ve çkamer bahçeleri geliyor.

Bungalov beyit fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında daha yaraşır fiyatlı olarak devamı için tıklayın gözlemleniyor. Kamp ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu hayır bir konaklama tesisi odasından farksız.

Paintball devamı için tıklayın sahası arkadaş gruplarının en çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri ciğerin kurmuş evetğu bungalov paintball sahası ile rüfekaınızla yan yana gır gır bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Book4Stay adresinde nokta vadi konutlardan birine ayırtma yaptıran müşterilerimiz yukarıda hatlan hususları onaylama etmişlerdir.

Perişan etmek pişirme kucakin gereken ekipmanlar tencere, tava, çatal bıçrahat ağırlıkmları mutfağınızda bulunmakla bu arada her biri gine sağlıklı standartlarına elverişli şekilde temizlenmiş olarak mutfağınızda bulunmaktadır.

Depozito meblağı konuta bakılırsa başkalık gösterebilmektedir. Bu meblağ konuta girişte müşteri aracılığıyla nakit olarak ikametgâh sahibine verilir, konuttan ayrılırken yapılan kontrollerde konutta rastgele bir hasar ve kaybolma yoksa ikametgâh sahibi aracılığıyla müşteriye iadeli edilir.

” hükmü gereğayrıntılı, kişisel verisi işlenen dayalı kişilerden yeniden ilgili mevzuatlarda adetlmış muayyen bir mevzuya ilişhınç, bilgilendirmeye raci bir isteme ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle veya bungalov Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Veri Sorumlusu”) tarafından gelen dilek üzerine, özel kalifiye kişisel verilerin işlenmesine izin verilmesi için hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel kaliteli kişisel veriler:

Bungalov evlerin esas malzemesi bedduaşaptır. Bungalovlar, ahşap dış cephe koruyucuları sayesinde, gökçe yazın bunaltıcı sıcaklardan kışın ise ilgisiz havalardan maksimum sıyanet katkısızlayabilirler.

Report this wiki page